مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن برای زوجه

سلام
به خاطر درگیری شوهرم با خانواده من، درخواست تمکین ایشان به دلیل ضرر جانی بنده قبول نشد
حالا که اجباری برای زندگی با ایشان ندارم
1.آیا شوهرم وظیفه ،تهیه مسکن برای من را دارد ؟(در عقد نامه انتخاب محل زندگی با من زوجه هست)
2.اگر لازم به عمل جراحی دیسک شوم
تمام هزینه عمل را باید شوهرم پرداخت کند؟
ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مورد اول بله
مورد دوم ممکن است پرداخت نکنه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شما میتوانید درخواست نفقه و الزام به تهیه مسکن دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله ایشان باید نفقه شما را تامین نماید که تهیه مسکن و هزینه‌های درمانی نیز جزو آن می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله زوج باید تهیه نماید
بله زوج باید پرداخت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق قانون مدنی در باب خانواده، مسکن مستقل برای زندگی مشترک با تمام وسایل رفاهی آن در زمره نفقه قرار می‌گیرد. همچنین عمل‌های جراحی که ضروری هستند و در زمره عمل زیبایی قرار نمی‌گیرد نیز پرداخت آن بر عهده شوهر به عنوان نفقه خواهد بود.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله میتوانید با طرح دادخواست نفقه با توضیح تهیه مسکن علیحده را درخواست نماییدد . در خصوص هزینه های عمل میتوانید با عنوان مطالبه نفقه و ارائه فاکتور درخواست الزام به پرداخت هزینه های درمانی رو بکنید .

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

تهیه منزل از وظایف شوهر هست و در نتیجه بله. همچنین پرداخت هزینه های یه زندگی متعارف از قبیل خورد و خوراک و پوشاک و هزینه های درمانی جز نفقه به حساب میاد و شوهر باید بپردازه.