مشاوره حقوقی رایگان - پایمال کردن کامل حقوقم از طرف کارفرما و ندادن تسویه بعد دو ماه

درود و سپاس فراوان
بنده خیاط هستم و حدود 30 سال سابقه دارم در تهران
4 ماهی در یک کارگاه مشغول کار شدم حتی تعمییر چرخ براشون انجام دادم الگو درآوردم بعد از تکمیل کار
انداختم رو دوشم کمک صاحبکار کردم هر کاری که میشه ادم تو کارگاه خودش انجام بده بنده دادم
چون آشنا بود در مورد حقوق صحبت نکردم بعد چهار ماه صاحب کارم گفت ماهیانه 8 میلیون واسم حقوق واست تعیین کردم
چند روز دیگه حساب کتاب کردم گفت نه 7 میلیون اشتباه شنیدی 2 تا شاهد دارم نزدیک دو ماه میشه از کارگاه دراومدم واقعا بصرفه نبود2 ماه از حساب و کتابم گذشته هنوز همون تسویه که خودشون گفتن باز قبول کردم رو ندادن امروز فردا میکنن
ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق اداره کار قابل پیگیری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد