مشاوره حقوقی رایگان - بدهی در صورت فوت بدهکار

خانمی 20سال پیش تصادف نموده و شوهرش سرپرست بوده بخشی از دیه صرف هزینه بیمارستان شده وبخشی از آن را در آن زمان به تاجری داده که سود بگیرد تاجر مدتی بعدش در زادگاهش فوت نموده شوهر این خانم به برادرش نامه نوشته پول را از وارث تاجر مرحوم بگیرد و تاجر بدهی اش ازماترک بیشتر بوده با وساطت بزرگان محل علی الحساب وسایل مستعمل خانه تحویل برادر شوهر این خانم می‌کند واین وسایل در مدت بیست سال از بین رفته ...حالا چه کسی ضامن پرداخت این بدهی می باشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

نیازه مدارک و دست نوشته های رد و بدل شده ملاحظه بشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخصی که از آن استفاده کرده است ضامن است اگر در مقابل طلب خود گرفته ضامن نیست