مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ابلاغیه

با درود و احترام خدمت شما عزیزان گرامی خوانده با توجه به داشتن ثنا، در زمان تعیین شده در ابلاغیه جهت حضور در دادگاه، خوانده حاضر نشد.قاضی پرونده اعلام نمود که خوانده فاقد ثنا بوده و ابلاغیه دریافت نکرده.در صورتی که در زمان ثبت دادخواست در دفتر خدمات قضایی جهت تأیید عکس و مشخصات خوانده از من سؤال شد و با رویت عکس در ثنا تأیید کردم که ایشان هستند.آیا چنین چیزی ممکن است؟با تشکر و سپاس از زحمات شما اساتید محترم.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر ممکن نیست.
اگر ثنای ایشان را دیدید و با مشخصات ایشان مطابقت داشته خودش بوده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتی اگر خوانده ثنا نداشته باشد بصورت فیزیکی و از طریق اداره پست با اعلام نشانی دقیق وی ابلاغ صورت خواهد پذیرفت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وقت تجدید میشود
ولی میتوانید با مطالعه پرونده مطمئن شوید ابلاغ نشده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر احتمالی وجود دارد می‌توانید به رای دادگاه اعتراض و درخواست استعلام داشته باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

درخواست کنید از دفاتر خدمات قضایی استعلام گردد