مشاوره حقوقی رایگان - با سلام

آیا میشود به نظر پزشکی قانونی بابت اعلام حجر کسی اعتراض کرد که به دادگاه نرفته بابت اعلام حجر و نظریه پزشکی قانونی برای 93 که بیمار بوده اند درست است ولی برای شروع آن جای شبه است زده شده شروع بیماری از 86 و همچنین تعیین قیم و ولی در دادگاه انجام نشده و الان هم ایشان فوت نموده اند وراث با استفاده از نظریه پزشکی درصدد ابطال معاملاتی هستند که در قبل از 93 بوده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظریه پزشکی قانونی همان زمان باید اعتراض میشد. نه الان بعد از 12 سال