مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی قولنامه زمین

باسلام و خسته نباشین. بیست سال پیش زمینی که از پدرم خریدم، وراث پدری چون پدر زودتر از مادرشان فوت کردن اول اتهام بردن مال زدن وقتی نتوانستن ثابت کنن ادعای جعلی بودن قولنامه را کردن. و قاضی دستور ارجاع قولنامه به کارشناسی کردن. میخواستم بپرسم مدت زمان اعلام نتیجه کارشناس چقدر طول میکشد؟؟ و اینکه پدر امضا و مهر زدن اما اثر انگشت ندارن و شاهدان امضا کردن آیا مشکلی دارد یا نه؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدت زمان کارشناسی را دادگاه تعیین می کند معمولا یک هفته تا یک ماه است
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز