مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه از همسر

سلام، همسر من به خاطر خیانتی که به من کرده، 6 دانگ خانه رو در ازای بخشی از مهریم به نام من زده و سند قطعی به دستم رسیده.
ما یک اقرار نامه در دفتر خانه تنظیم کردیم که در اون ثبت شده که من بخشی از مهریه ام رو در قبال خونه بخشیدم، اما ذکر نشده که در ازاش خونه به نامم شده. با توجه به این که ثبت نشده که من خونه رو در قبال مهریه گرفتم و هیچ پولی ردو بدل نشده، می ترسم که روزی بتونه اونو ازم پس بگیره.
حالا سوال من اینه، اگر من یک صلح نامه بنویسم و قید کنم که این خونه رو در ازای بخشی از مهریه ام دریافت کردم و چند شاهد امضا کنند، یا یک مبایعه نامه در بنگاه تنظیم کنم که این خونه رو در قبال سکه مهریه به من فروخته، آیا باز هم می تونه از من پس بگیره؟
کدوم روش بهتره، صلح نامه یا مبایعه نامه؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با توجه به اینکه اقرار نامه تنظیم شده و بابت مهریه بوده کفایت میکند و قابل استرداد منزل توسط همسر شما نمیباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که اقرارنامه کفایت می‌کند و نیازی به اقدام دیگری نمی‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مبایعه نامه تنظیم کنید و در آن قید کنید که منبع در قبال مهریه به شما منتقل شده است و در قسمت ثمن معامله به تعداد سکه ها اشاره کنید.