مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام من خودرو از شخصی خریدم قولنامه کردم و یک چک بهش دادم مبلغ خودرو 14 میلیون بود یک میلیون نقدی دادم و یک چک 19 میلیون تومانی هم دادم که 13 تومن رو برداره و شش میلیون برگردونه همه اینارو قرارداد نوشتم چک پول نشد و من همون ابتدا چهار میلیون تومن و بیست روز بعد 9 میلیون تومان بهش دادم و تموم پول ماشین تسویه شد حالا چک پیش اون مونده سند نزده چند روز پیش خودرو مشکل فنی پیدا کرد به تعمیرگاه فروشنده بردم الان چهار روزه که خودرو را تعمیر نمیکنه و هرچی میرم بگیرم نیستش و الان میگه خودرو را نمیدم و میگه به خاطر این بیست روز که 9 میلیون دیر شد باید ده میلیون تومن بدهید و خودرو پنهان کرده. با توجه به موارد فوق باید چیکار کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری سرقت اقدام کنید حتما نتیجه خواهد داد البته مشروط به رعایت برخی موارد و دفاع جانانه در جلسه دادگاه