مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری بازنشستگی از دو جا همزمان

مادر من 62 سال سن دارد و 5 سال پیش پدرم فوت کردند. ایشان در حال حاضر مستمری بازنشستگی پدرم را می گیرند. اگر الان ایشان در طرح بیمه زنان خانه دار ثبت نام کند و با توجه به نداشتن سابقه قبلی بیمه زنان خانه دار، آیا ایشان می تواند با توجه به سنشان در این طرح بازنشست تلقی شده و حقوقی مجزا و همزمان با مستمری پدر مرحومم درخواست کند؟
سپاس

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

قبلا پاسخ داده شد. خیر امکان دریافت دو حقوق نیست.
کما اینکه سن ایشان مانع از شروع بیمه زنان خانه دار است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما با توجه به سنی که دارند مشمول بیمه زنان خانه‌دار نخواهند شد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان دریافت دومستمری وجودندارد.