مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری همسر فوت شده و مستمری بازنشستگی زنان خانه دار به صورت همزمان

مادر من 62 سال سن دارد و 5 سال پیش پدرم فوت کردند. ایشان در حال حاضر مستمری بازنشستگی پدرم را می گیرند. اگر الان ایشان در طرح بیمه زنان خانه دار ثبت نام کند و با توجه به نداشتن سابقه قبلی بیمه زنان خانه دار، آیا ایشان می تواند با توجه به سنشان در این طرح بازنشست تلقی شده و حقوقی مجزا و همزمان با مستمری پدر مرحومم درخواست کند؟
سپاس

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جمع بین دومستمری قابل مطالبه نیست.