مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 100

در بنای تریبلکس شخصی استخر معلقی (در ارتفاع بین طبقات 2 و 3)احداث کرده ایم...در جرائم شهرداری آمده تبدیل مسکونی به ورزشی و جریمه متعلقه با ضریب 3 محاسبه و مطالبه شده است..
میدانیم مازاد بنا نیست و تغییر کاربری هم به جهت استفاده شخصی محسوب نمیشود...چگونه میتوان اعتراض و منتفی نمد.

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به کمک یک وکیل لایحه متقن تهیه نموده و ارائه نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که رای کمیسیون ماده 100 شهرداری مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا بر اساس آن، لایحه دفاعیه حقوقی با رعایت همه جوانب تنظیم شود.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دیوان عدالت رای قابل اعتراض است.