مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر چند روز پیش یه موتور سوار زده به ماشین بنده طرف گواهینامه نداره موتور هم به نام خودش نیست و مقصر شناخته شده و ظاهرا بدون اطلاع مالک از موتورش استفاده کرده و چون اسیب دیده بود بردنش بیمارستان و هردو وسیله رفت پارکینگ الان من برا گرفتن خسارت چه کار میتونم بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را به ثبت برسانید تا خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.اگر خودرو آسیب دیده،ابتدا تامین دلیل از شوراجهت برآورد میزان خسارت نمایید.
سپس علیه مقصر دادخواست مطالبه خسارت حقوقی طرح نمایید.
اگر خودتان نیز مصدوم شده اید،به پزشکی قانونی مراجعه و نامه دریافت کنید و شکایت کیفری بی احتیاطی در رانندگی جهت مطالبه دیه مطرح کنید.