مشاوره حقوقی رایگان - راهکار از طریق قضایی میخوام

باسلام ادب ما یه خانواده 6نفرهستیم سه خواهر سه برادر که همشون ازدواج کردن فقط من با پدرم در یک حیاط هستیم مشکل من اینجاست از موقعی که مادرم فوت کرده ده سال بیشتره از اون موقع برادرانم به طور عجیب با من دشمنی می‌کنند وپدری دارم نزدیک 80 ساله ساده فقط به حرف آنها توجه داره واز طریق اون هر بالایی که دلشون بخواد سر ما میارند ایا از طریق شکایت قاضی نماینده برای تقسیم ارث می‌فرسته یاحق امضامیشه از پدرم گرفت لطفا راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

اگه حیاط به نام مادرتون باشه. اول انحصار وراثت. بعد تقسیم ترکه
اگه حیاط به ایم پدرتون هست که فعلا در قید حیات هستن و کاری نمیتونین انجام بدین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا پدر شما در قید حیات هست ارثی تقسیم نخواهد شد اما برای تقسیم ارث مادرتان نیاز به اخذ گواهی انحصار وراثت و ثبت دادخواست تقسیم و تحریر ترکه دارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول انحصار وراثت کنید بعد تحریر ترکه و بعد تقسیم ترکه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر مادرمرحومتان اموالی داشته میتوان از طریق دادگاه درخواست تقسیم ترکه تقدیم نمود. اموال پدرتان چون ایشان درقید حیات است بدون رضایت ایشان قابل تقسیم نیست.