مشاوره حقوقی رایگان - بعد از رفع سو پیشینه حکم زنا غیر محسنه

سلام و عرض ادب خدمت جنابعالی بنده در مجردی سال 87به دلیل رابطه با دختری به زنا غیر محسنه متهم شده و به یک میلیون قرار متهم شده و به زندان رفتم بعد از رضایت آزاد شده و بعد برای رفع سو پیشینه اقدام کرده سوال بنده اینجا ست که بعد از گذشت 15سال، کاملا پیشینه بنده رفع شده است یا نه ؟
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم شلاق صادر نشده باشد سابقه کیفری محسوب نمیشه
و اگر رابطه نامشروع غیر زنا باشد و تبدیل به جزای نقدی شده باشد در این صورت نیز سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.
و اگر زنا باشد در این صورت نیز سابقه باید پاک بشه.
شما می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید
اگر سابقه ثبت شده باشد می توانید از طریق سجل کیفری موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم‌اکنون شما فاقد سوءپیشینه موثر کیفری می‌باشید.