مشاوره حقوقی رایگان - مادرخانومم اجازه نمیده

سلام من داخل زندگیمون معتاد شدم خانواده خانومم فهمیدن و من رو بردن کمپ. دوباره بعد چهارماه لغزش کردم و باز درگیر شدم. ایندفعه مادرخانومم همسرم رو برد خونشون و گفت تا وقتی پاک نشی و کار درست پیدا نکنی اجازه زندگی مشترک رو نمیدم. منم الان دوماه هست که هم کار پیدا کردم هم مواد رو گذاشتم کنار. ولی مادرخانومم اجازه نمیده خانومم بیاد خونش و میگه باید جدا بشین حتما. من خانومم رو دوس دارم نمیخوام جدا بشم هرچی حرف زدم گفتم هروقت خواستین من رو ببرین آزمایش اگه مثبت بود بعد هرچی بگین انجام میدم ولی قبول نمیکنن و حرف خودشون رو میزنن خانومم دوس داره بیاد خونش ولی بخاطر حرف مادرش که گفته اگه بری دیگه خونه ما نیای بنده خدا نمیتونه بیاد و خانوادش رو ترک کنه. بخدا موندم که باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما حقوقی نیست بلکه نیاز به کدخدا و ریش سفیدی داره ولی راه قانونی تون تقاضای تمکین هست