مشاوره حقوقی رایگان - پرونده اعاده شد یعنی چه؟؟؟

با سلام پرونده ای داشتم که رای به نفع من صادر شد شاکی اعتراض گذاشته رفته تجدید نظر. حالا در سامانه ثنا نوشته در تاریخ10/2وقت نظارت برای تاریخ 11/15تعیین شد بعد از چند روز دوباره در سامانه درج شده پرونده به شماره ....در تاریخ10/8اعاده شد رای دادگاه تجدید نظر صادر شده یا پرونده ناقص بوده؟؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمال اینکه نقصی در پرونده باشه هست اعاده شده تا تکمیل و مجدد ارسال به تجدید نظر بشه البته احتمالات دیگری هم هست با مراجعه به شعبه شوال بفرمایید