مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

باسلام و خسته نباشید. یکسال پیش بعلت وضعیت مالی که داشتم به بنگاه خودرویی مراجعه کردم و مبلغی پول بعنوان قرض از ایشان گرفتم و جهت پرداخت پول به ایشان چهار فقره چک دادم و سند خودرو را جهت اطمینان و پاس شدن چکها قولنامه کردم. و چکها پاس شد حال برای دریافت سند مراجعه کردم ولی متاسفانه تعطیل شده و خبری ازشون ندارم لطفا راهنماییم کنید باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست حقوقی ابطال یا شکایت کیفری ربا راهگشاست البته دومی کمی خطر دارد