مشاوره حقوقی رایگان - کار نقاشی ساختمان

باسلام وعرض ادب
بنده 4ماه پیش کارکردم برای یک بنده خدایی یک درراپله ورودی رنگ کردم وپیش فامیلشون حرف زدیم به مبلغ2500میلیون تومان حرف زدیم ولی گفت تا10روزدیگه میدم پولشوولی 4ماه ازروش گذشته ولی بهش اس ام اس دادم خودش باشماره خودش زنگ زدوبه گفت پولتونمیدم بروهرکاری دوست داری انجام بده وبهم فوش ناموسی داد راهی داره برای شکایت

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن دوشاهد مرد بدوا اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای مبلغ خود می‌بایست دادخواست حقوقی بدهید و برای توهین می‌بایست شکایت کیفری مطرح کنید شهود مدارک خود را نیز ارائه دهید