مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام وقت بخیر
من یک طبقه منزل از سه طبقه قولنامه ای خریدم بدون اسانسور و پارکینگ ولی حیاط مشاع بود
الان تو قولنامه نوشته فاقد اسانسور و پارکینگ و حیاط مشاع و همچنین حق استفاده از راه پله
بعد که پیش املاکی که قولنامه رو نوشته رفتم گفت نه مشکلی نداره یعنی فقط پارکینگو اسانسور نداره بقیش مشاع
میگه چون پیش حیاط نوشتم مشاع یعنی حیاط و راه پله مشاعه
درست میگه یا نه ممنون میشم جواب بدید
میترسم دو روز دیگه دردسر بشه برام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
متنی تخصصی تنظیم گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حیاط و راه پله همواره جزء مشاعات ساختمان محسوب می‌شود‌.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر شما حق استفاده مشاعات رو به میزان تساوی برخوردارید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

شما در مشاعا شریکید و حق استفاده دارید (حیاط و راه پله ها) فقط اشانسور و پارکینگ ندارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید رویت شود در اسناد و قولنامه دقیق مشاعات و محل های اختصاصی ذکر میشود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، علی الاصول حیاط و پله ها جزو مشاعات هستند ، به نظر قولنامه دقیق نوشته نشده بهتر است سند مالکیت بررسی شود و در قولنامه مشاعی بودن پله ها نیز درج گردد و به امضای طرفین برسد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مشاعات طبق قانون قابل استفاده برای همه لست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

را ه پله و حیاط از مشاعات ساختمان است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام این موضوع باید کارشناسی شود با کارشناس راعه و ساختمان هماهنک کنید