مشاوره حقوقی رایگان - بازجویی

سلام حدود چهارسال پیش خواهرم با شخصی ازدواج موقت میکنه هویت نداره یارو یه روانی به تمام معنا بود همش به طور موقت این می‌برده سرایداری باغا که یهو غیبش میزنه که میفهمیدم به جرم قتل زندانه خواهرم صیغه رو فسخ کرد ودنبال شناسنامه گرفتن برای بچه ها بودکه شب ازآگاهی کرج خواهرم که توشمال بود اومدن بردن بخاطراینکه طرف گفته کلت کمری دادم دست خانوم قایم کنه دروغ میگه چون خواهرم طلاق گرفته این حرفا داره اذیت میکنه سه تا قتل این وسط هس همین جوری خواهرم بردن یه بچه دوساله داره یه سه سال ونیمه نمیدونم کی میاد کجا هس تا کی نگه میدارن اصلا هیچی نمیدونم یارو تو زندان قزلحصار هستش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور برای وی وکیل بگیرید
موضوع مهمی است
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از طریق شعبه بازپرسی موضوع را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و صرف ادعا مکفی نیست و بایستی با ادله و مدارک جرم خواهر شما اثبات شود بنابراین در دفاعیات خود به این نکات اشاره کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای پیگیری موضوع به آگاهی محل وقوع جرم مراجعه کنید
با توجه به اینکه سه مورد قتل اتفاق افتاده مراجع قضایی و انتظامی ممکن است دستور بازداشت موقت بده تا تحقیقات کامل بشه
در اینگونه پرونده ها دادگاه می تواند دستور بازداشت موقت دو ماهه بدهد و این دو ماه دو ماه دیگر قابل تمدید است.
اگر خواهر شما کاری نکرده باشد بعد از چند روز آزاد می شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای خواهرتان وکیل بگیرید تا دفاع کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق شعبه کلانتری که در محل �دستگیری خواهرتان است پیگیری کنید تا شعبه رسیدگی در دادسرا مشخص شود سپس از طریق دادسرا یعنی شعبه بازپرسی درخواست مطالعه پرونده دهید تا جزئیات پرونده مشخص گردد اگر بی‌گناهی خواهرتان به اثبات برسد آزاد می‌شود حتی‌المقدور وکیل بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسشی مطرح نشده است تا پاسخگو باشم توصیه می‌کنم از مددکاری زندان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با ادله و مدارک جرم خواهر شما اثبات شود بنابراین در دفاعیات خود به این نکات اشاره کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است وکیلی برای او اختیار کنید تا از ایشان دفاع موثری نمایند