مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام و عرض ادب. بنده 20سال پیش زمینی و قولنامه ای خریداری کردم و با کسب مجوز از شهرداری و به کمک کمیته امداد احداث کردم. و بعد از 15سال ملکو فروختم. بعد از 5سال فروشنده از بنده به جرم فروش مال غیر شکایت کرده. به بعد از نظریه کارشناسی دادسرا مشخص شد که زمین نصفش مال مسکن شهر سازیه نصف دیگشم مال بنیاد مستضعفان. در صورتی که تو این مدت 15سالی که من ساکن بودم هیچ نهادی ادعای مالکیت نداشت و من از این موضوع بیخبر بودم. بعد از تحقیق بازپرس. عنوان فروش مال غیر بهم دادن و جلب به دادرسی دادن. و چند روز دیگه هم جلسه دادگاه دارم. سوالم اینه که آیا نظر دادگاه چیه؟ با این که من اصلا از این موضوع بی اطلاع بودم. چه حکمی برام صادر میشه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حتما با وکیل مجرب در جلسه حاضر شوید تا در صورت دفاع مطلوب از مجازات کیفری خلاصی یابید