مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ماشین

سلام
ما ماشینی خریدیمmvm110 اتومات
تو بازدید گیر بکس صدا میداد می‌گفت طبیعیه ماهم سر در نمیوردیم
میگفت کلا یک سیمه درست کنی حله
حالا که ماشینو خریدیم بعد یک ساعت بردیم میگن کلی عیب داره حدود پنجاه میلیون خرج داره

من زنگ زدم طرف قبول نمیکنه
میگ کارشناسی اوردی دور زدی فلان
در صورتی که کارشناس برای رنگ و شاسی بود فقط
من اظهار نامه فرستادم و سپس دادخواست دادم
هنوز دادگاه تشکیل نشده
تعویض پلاک هم نکردم وقتشم تموم شده
میخواستم ببینم به جایی میرسم پولو پس بگیریم

بعد روز تعویض پلاک یک امضا از من گرفت که کارت سوخت و ماشین فلان تحویل شد و ماشین صحیح و سالم دادم منم امضا کردم میگم همین امضا داستان نمیشه برای بنده کاش امضا نمیکردم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر اگر عیب مخفی بوده است فوری حق فسخ دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو مشخص گردد
و سپس دادخواست مطالبه خسارت ارش را مطرح نمایید
با شرایطی خاص امکان فسخ قرارداد بیع وجود خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شاید
وکیل باید مدارک را بخواند تا درست نظر بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر بود که امضا نمی‌کردید اما می‌بایست ابتدا تامین دلیل انجام دهید آیا تامین دلیل انجام شده یا خیر و سپس دادخواست داده باشید

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام امکان فسخ قرارداد با توجه به‌ اقرار شما ضعیف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا تامین دلیل نمایید
سپس دادخواست دهید
امکان فسخ وجود دارد
مفاد قرارداد نیز حایز اهمیت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارسال اظهارنامه از سوی شما به درستی انجام شده است. هم اکنون لازم است که دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد بازدید و کارشناسی قرار گیرد. سپس بر مبنای آن می‌توانید ارش مطالبه کنید یا از طرف دیگر اقدام به فسخ معامله کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر امضاکردبد که سالم تحویل گرفتید نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به مکانیک مورد اعتماد ببرید اگر تایید کرد می توانید طرح دعوی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما مختار هستید بین حق فسخ معامله و یا مطالبه ارش

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو مشخص گردد

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . ابتدا تامین دلیل کنید سپس دادخواست فسخ یا مطالبه ارش بدهید ولی باز هم باتوجه به امضا شما بستگی به نظر قاضی دارد.