مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به کار

با سلام بنده را با 5 اتهام پس از 28 سال سابقه کار بازنشست اجباری کردند چون فوق لیسانس هستم تا 35 سال میتونم خدمت کنم رفتم دیوان عدالت اداری شکایت من را رد کرد که روش دیوان برخورد شکلی است نه ماهوی پس از طرح شکایت در دادگاه کارکنان دولت از 5 اتهام 4 تا تبرئه شد و اتهام پنجم در تجدید نظر تعلیق شد حال دیوان عدالت میگه باید تبرئه بشی چون تحصیل نامشروع بود و مبلغ سه میلیون 800 صرفا جریمه شدم که آنهم در تجدید نظر تعلیق شد حالا نمیشه کاری کرد برگردم سر کار ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تنها راه اقدام از طریق دیوان عدالت بود که متاسفانه نتیجه نگرفته اید