مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پایه سنوات

سلام و وقت بخیر ... کارمندی هستم که بصورت شرکتی در سازمانی کار می کنم حدود 20 سال سابقه بیمه در همین سازمان را دارم، 12 سال از این سابقه رادر تهران مشغول بکار بوده و بقیه روومنتقل شهر دیگری در همان سازمان شدم... حالا واحد بودجه سازمانم و در قرلردادم پایه سنوات تهرانم رو حساب نمی کنند چون میگن ار تهران به یک شهر دیگری رفتی؟ چرا ما که هر سال با یک شرکت قراردادمی بندیم و کدکارگاهها فرق داره... قابل پیگیری هست... تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید موافقت نشد خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق لیوان محترم عدالت اداری در صورت عدم موافقت اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که موافقتی حاصل نشد شما می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید محاسبه گردد
شما باید در دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری در صورت عدم موافقت اقدام نمایید