مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون 122

سلام و عرض ادب
بنده 15 سال سابقه خدمت در ناجا دارم،،چندی پیش به اتهام دریافت رشوه از کار معلق شدم و در همین حین و پیش از رای قطعی دادگاه،کمیسیون در تهران تشکیل شد و اخراج شدم،،آیا پس از تبرئه از اتهام ،میتوانم به رای کمیسیون اعتراص کنم و به کار برگردم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در مهلت مقرر به رای کمیسیون اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسلماً می‌بایست به محل خدمت خود بازگردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری اعتراض کنید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در دادگاه کیفری تبرئه شوید به رأی کمیسیون اعتراض کنید و علی‌القاعده بایستی به کار برگردید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود در صورتی که در دادگاه نظامی تبریه گرفتید خودکار تعلیق شما درست میشود و به رای کمیسیون اعتراض نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً باید این چنین باشد می‌توانیم از طریق دیوان در صورت عدم موافقت پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید به رای کمیسیون اعتراض کنید اما نتیجه آن قابل پیش‌بینی نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر اعتراض کردید و بررسی شد با رای برائت صادر شد میتوانید