مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه بعد از طلاق

سلام در برگه دادگاه نوشته زوجه مهر را در قبال طلاق بذل میکند سوال من با توجه به اینکه شرط بخشش مهریه این بود که در ارامش جداشیم و در واقع از ترس و تهدیدو ابروریزی قبول طلاق توافقی کردم حالا میگه بعد از جدایی ابروتو میبرم و تهدید میکنه میتونم در دوران عده به مهریه رجوع کنم و درخواست مهریه بدم ؟ مقالات رو خوندم متوجه نشدم طلاق توافقی رجعی یا خلعی در واقع اگر تهدید نکنه و سرقولش بمونه مهریه نمیخوام
هنوز محضر نرفتیم و ثبت نشده اگر راهکار بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هريک احکام خاص خود را دارد
مجدد تهدید کند قابل شکایت و پیگیری است.
بهترین گزینه همراه شدن با یک وکیل مبرز دادگستری است
عدم مشورت به موقع با وکیل و نداشتن وکیل دادگستری خسران جبران ناپذیری است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر چون در مقابل طلاق بوده است نمیتواند رجوع کند ولی بهتر است نوشته شود ابرا میشود

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام اگر در دوران عده هستید امکان رجوع از بذل برای شما وجود دارد لیکن اگر شما از بذل رجوع کنید مرد نیز میتواند از طلاق رجوع کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با شرایطی امکان دارد البته بستگی به مفاد دادنامه صادره دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست وکالت نامه‌ای که شما از زوج دریافت کرده‌اید را بررسی نمایم اما ر در وکالت‌نامه مهریه در مقابل وکالت در طلاق بذل شده باشد می‌توانید از آن استفاده نمایید در خصوص تهدید نیز می‌توانید با جمع آوری دلایل شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در مدت عده می‌توانید از بخشش مهریه خود عدول کنید اما در مقابل، زوج می‌تواند شما را طلاق ندهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از طلاق نمی تواند مهریه را مطالبه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان رجوع از بذل برای شما وجود دارد لیکن اگر شما از بذل رجوع کنید مرد نیز میتواند از طلاق رجوع کند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از بذل رجوع کنید ، در هر حال بهتر است مدارک بررسی شود

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

میتوانید طی اظهار نامه رحوع از بذل مهریه نمایید . ضمنا اعتبار طلاق توافقی جهت ثبت 3 ماه است بعد گذشت سه ماه کان لم یکن میباشد . بهتر است طی اظهار نامه رجوع از بذل را اعلام کنید و طرح شکایت کیفری با عنوان تهدید و یا توهین نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است راجع به مهریه به توافق برسید سپس نسبت به طلاق اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
می‌بایست وکالت نامه‌ای که شما از زوج دریافت کرده‌اید را بررسی نمایم اما ر در وکالت‌نامه مهریه در مقابل وکالت در طلاق بذل شده باشد می‌توانید از آن استفاده نمایید در خصوص تهدید نیز می‌توانید با جمع آوری دلایل شکایت نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طلاق توافقی اگر طرفین یا وکیلشان در محضر حضور نیابندواقدام به ثبت نکنند، پس از اتمام مهلت قانونی کان لم یکن میگردد. وهرگونه تعهدات مندرج درآن فاقد اعتباراست.