مشاوره حقوقی رایگان - دزدی

سلام وقت بخیر ،چندوقت پیش همسرمنو به جرم دزدی کنتورهای گازشهری همراه با دوستش که سابقه دارم هست گرفتن،اعتیادبه موادشیشه دارن هردو،الان همسرم باوثیقه آزاده وپشیمونه رفته کمپ ترک کنه،هنوزدادگاهی نشده،سوالم اینه ایامجازات حبس براش بریده میشه یافقط جزای نقدی؟دفعه اولشه وهیچ سابقه ای نداره؛اگه حبس هم بزنن براش راهی هست بشه عفوگرفت زندان نره که براش سوسابقه درست نشه یاخیر وفقط جزای نقدی بپردازه؟خواهش میکنم راهنمایی کنید واقعا پشیمونه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مشخص نیست. بستگی به مدارک،دفاعیات و نظر دادگاه دارد.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام‌. ازکمپ گواهی بگیریدوبه اداره گازکه‌شاکی است ببریدوجبران خسارت وارده کنیدودرخواست رضایت کنیدوهمین گواهی کمپ رابه شعبه دادگاه هم ارائه بدهیدوبه قاضی توضیح بدهیدکه پشیمان است وکمپ رفته وتکرارنمیکند.بااین شرایط احتمالاًمحکوم به حبس نشود.