مشاوره حقوقی رایگان - دخالت مادر زن و پدر زن برای جدایی طلاق

سلام خسته نباشید من وخانمم عقد هستیم الان 1سالی میشه ولی از عید تاحالا بخاطر یه دعوای الکی که خود مادر زنم هم باعث این دعوا شد بخاطر خریدن گوشی برای زنم که چرا از من اجازه نگرفتی رفتین سرخود باهم گوشی خریدین دعوا ما ازاینجا شروع شد وحالا 4ماه که نمیزاره زنم ببینم حتی گوشی خط هم ازش گرفته گفته اگه بامن ارتباط داشته باشه میکشتش وهیچ ارتباطی نداریم باهم من حتی نمیتونم برم درخونشون پیغام داده که حق نداری بیایی درخونه ما مشاوره هم رفتیم ولی فایده نداشت مشاوره نامه پرونده داد به دادگاه من زنم هیچ مشکلی نداشتیم ولی از روزی که رفته خونه خودشون کلا عوض شده وفقط مادرش تصمیم میگیره حرف میزنه کلا از مادره میترسه خودش هم بخاطر سن کمش همیشه از مادرش میترسه همیشه میگفت عروسی کن تا بریم من راحت بشم قدرت تصمیم گیری نداره وچسبیده به کارها حرف مادرش من خیلی دوستش دارم نامزدمم خیلی منو دوست داشت ولی از عید که رفته خونه خودشون کلا تغیر کرده عجیب شده الان هم منتظر نامه دادگاه هستیم میشه راهنماییم کنید کمکم کنید چیکار کنم کدام راه بهتره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید در وهله اول پیشنهاد میشود از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید.