مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشيد وقت بخیر
زوجه هستم همسرم هر ماه به مبلغ یک میلیون به حسابم پول میریخت ایا اینا نفقه محسوب میشه؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله و لیکن توجه داشته باشید که این مبالغ تنها قسمتی از نفقه شماست و تمام نفقه شما را در بر نمی‌گیرد.

محمد عزیزی

جناب آقای محمد عزیزی :

سلام.
بله نفقه محسوب می شود مگر شما اثبات کنید که این واریزی ها بابت امر دیگری بوده است

حبیب رزوانی

جناب آقای حبیب رزوانی :

میتواند اثبات نماید بابت نفقه است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله نفقه محسوب میشه ولی دادخواست بدید که بیشتر براتون در نظر گرفته بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند.مگر ثابت کنید بابت دین دیگری است

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام بله و نسبت به نفقه ی گذشته نمی توانید اقدام کنید اما نسبت به نفقه ی آینده می توانید درخواست کارشناسی کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله اصولا به عنوان نفقه محسوب می شود مگر اینکه بتوانید اثبات کنید بابت دین دیگری است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌تواند عنوان نفقه داشته باشد اما می‌توانید درخواست افزایش آن را داشته باشید