مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پاداش و سنوات

با سلام،اینجانب کارمند یکی از ادارات دولتی بودم ،ومدت 12 سال قرار داد کارمعین بودم وبعد به پیمانی تبدیل وضعیت شدم، طی دادخواستی از دیوان عدالت اداری تمامی سنوات تجربی من به دولتی تبدیل شد و مورد محاسبه قرار گرفت ،آیا پاداش سنوات را باید کامل وبه مدت 30 سال محاسبه کنند یا فقط زمان تبدیل وضعیت ،چون می گویند دوران قراردادی پاداش سنوات را همان سال گرفته اید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره سوالات در حوزه اداری قرار دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چه در قراردادهای پیمانی چه در قراردادهای رسمی می‌بایست سنوات پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید به صورت کامل پرداخت گردد ولی اگر پاداش سنوات را قبلا گرفته باشید دیگر شامل شما نمیشود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه تبدیل وضعیت سنوات تجربی به دولتی انجام گرفته باشد،کسری سنوات(ائم از پاداش،مزایا و…) قابل مطالبه است.