مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

بنده مستاجر هستم که موجر بنده بابت اجاره و تخلیه شکایت کرده و بنده به مبلغی متهم شدم ،اگر مبلغ را پرداخت کنم خودکار رفع مسدودیت میشوم ؟ و مبلغی بابت رهن از موجر طلبکارم چجوری باید رهن مانده را از موجر بگیرم ؟

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام.با پرداخت بدهی ، اجرای احکام ،دستور رفع مسدودی از حساب صادر میکنه ، اما مبلغ رهن را موجر به احتمال زیاد به حساب دادگستری واریز کرده و می تونید از اونجا بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ودیعه و رهن به حساب دادگستری واریز میشود که از آن طریق اقدام به مطالبه کنید در خصوص رفع انسداد نیز به دلیل تراکم بالای پرونده‌های دادگستری بهتر به نحو حضوری برای رفع انسداد اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید
بعد از پرداخت مبلغ محکوم به می توانید با اخذ نامه به بانک مراجعه کنید و نسبت به رفع توقیف از حساب ها اقدام کنید.

حبیب رزوانی

جناب آقای حبیب رزوانی :

مبلغ رهن به حساب دادگستری واریز خواهد شد، رفع مسدودی روند اداری دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تامین دلیل تخلیه ملک،دادخواست مطالبه ودیعه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بعد از پرداخت باید از طریق اجرای احکام نسبت به رفع مسدودی حساب اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که مبلغ را بپردازید پرونده مختومه می‌شود اما در خصوص مبلغ رهن خود اصولاً موجر این مبلغ را به حساب دادگستری ابتدا یز می‌نماید تا بتواند حکم تخلیه بگیرد در غیر این صورت می‌بایست دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر باید درخواست رفع مسدودی حساب را نمایید
موجر تمام مبلغ رهن را به حساب صندوق دادگستری واریز خواهد کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دا خواست مطالبه مبلغ ودیعه مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام معمولا تهاتر میشود نباید حساب توقیف میکرد
زمانیکه تخلیه صادر میشود که وذیعه را واریز کرده باشد و بابت اجاره از همان وذیعه مسدود میکنند