مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت خودرو از مقصر

باسلام. بنده 7 ماه پیش ماشینی از عقب به ماشین بنده زده ومنجر به انحراف من شدو ماشین من چندین ملق زد والان ماشین 300 میلیونی را 40میلیون اوراقی میخرن وکارشناس قیمت خسارت را 140 میلیون زده الان چندبار میشه که مقصر قرار میزاره که بیاد هزینه خسارت مرا بده ولی نمیاد لطفا راهنمایی فرمایید چگونه میتوانم به حقم برسم در ضمن دادخواست تامین دلیل دادم وهمچنین دادخواست مطالبه وجه واینکه ایا میتونم ضرروزیان این 7ماه که بیکاربودم رابگیرم چون شغلم فقط رانندگی هست نه بازنشسته هستم نه کارمند خرج زندگیم را با کارکردن باهمین ماشین بوده .سپاس گذار میشم راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به خواب خودرو نیز میتوانید اقدام به مطالبه خسارت بفرمائید.