مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بیمه بیکاری در صورت تعدیل نیرو

باسلام. خانم 40ساله شاغل با 17سال سابقه بیمه اجتماعی هستم.به دلیل عدم نیاز تعدیل شدم آیا بیمه بیکاری سه سال به من تعلق میگیرد؟ و اینکه بعداز پایان سه سال که 43 ساله با 20 سال سابقه بیمه میشوم میتوانم درخواست بازنشستگی کنم؟ در این صورت حقوق بیست روز من برچه اساس محاسبه میشود از میانگین دو سال اخر بیمه بیکاری؟ و حتما کمتر از پایه حقوق خواهد بود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ولی شما باید از کارفرما نامه عدم نیاز اخذ نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان محل خدمت خود پیگیری کنید امور بازنشستگان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله نیاز دریافت نمایید در آن صورت به شما تعلق می‌گیرد