مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت سفته

با درود
بنده از شخصی به مبلغ 800 میلیون تومان سفته بدون ذکر تاریخ دارم که آن شخص امضا و اثر انگشت زده و کد ملی خود را نوشته، اما تمامی اموالش به نام همسرش می باشد. و ادعا دارد که توان مالی بازپرداخت هیچ مبلغی را ندارد، آیا دادگاه می تواند آنچه در طی زندگی زناشویی، به نام همسر ایشان شده است اعم از باغ و منزل و ماشین را توقیف نماید؟ و امکان موفقیت وصول طلب من از ایشان چقدر است؟ با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از قبل به اسم همسرش خریداری کرده باشد دادگاه معمولاً توجه نمی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دادگاه فقط اموال مدیون را توقیف میکند نه همسر و فرزندان او را

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بعد از صدور حکم قطعی باشد که مصداق فرار از دین است اما اگر قبل از حکم قطعی باشد نقل و انتقالات صحیح است و فقط اموال شناسایی شده از محکوم علیه قابل توقیف خواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اموال هر شخصی غیر از محکوم علیه در پرونده قابل توقیف نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینطور که شما میگید نه اما جلبش را میتونی بگیری و قسطی و ....

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اموالی که به نام همسر می باشد قابل توقیف نمی باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مشخص شود که به قصد فرار از دین این انتقال صورت گرفته بله این شانس برای شما وجود دارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. طلب درصورت عدم توان پرداخت یکجا، اقساط میگردد.