مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام
بنده از اصفهان تعدادی کفش به مبلغ 80میلیون تومان برای شخصی به تهران فرستادم از طریق باربری و بیجک آن را هم دارم بعد از مدتی اون طرف هم دو تا چک یکی به مبلغ5میلیون و یکی به مبلغ75میلیون برای من از طریق باربری فرستادن بعد از چند روز چک 5میلیونی پاس شد
چند روز بعد متوجه شدم که چک 75میلیونی چک بی محل هست و با هماهنگی خودش چک را برای خودش از طریق پست فرستادم خودش گفت بفرست که چک را عوض کنم و برات یه چک دیگه ارسال کنم ولی بعد از اون گوشی را خاموش کرد و دیگه چک نفرستاد با اینکه من یک بار هم مغازه اش رفته بودم و آدرس دارم ازش.
الان من از چه طریقی میتونم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست حقوقی مطالبه وجه دهید.