مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروهای مسلح

با سلام. بنده نزدیک به 8 سال بیمه نیروهای مسلح بوده ام و بعد از اتمام قراد داد بیمه من قطع شد. پدر بنده بازنشسته نیروهای مسلح است میتوانم زیر پوشش پدرم بروم متولد 72 هستم شغلم ازاد هست.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح معمولا چنین آپشنی را برای فرزندان وافراد تحت تکفل کارکنان شاغل وبازنشته قرار میدهند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. با عنایت به اینکه تحت تکفل پدر خویش قرار دارید این امر ممکن خواهد بود.