مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

باسلام من در تاریخ دوم دی 98 که شیفت شب بودم در حین کار دچار کمردرد شدم به طوری که درد به زانو راستم میزد تا صبح کار کردم همانروز به پزشک متخصص مراجعه کردم بعد از معاینه دکتر برای تشخیص بهتر به MRI مراجعه کردم سی دی مربوطه را به دکتر دادم ایشان گفتند مهره های 4و5 شما دچار صدمه شده و باید عمل شید ولی شرکتی که من کار میکنم برای من برگ حادثه پر نکرده و میگه کمردرد شماجزو حوادث نیست من چکار کنم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری حادثه ناشی از کار کنید تا به پزشک ارجاع داده شوید و ایشان اعلام نظر کنند که مربوط به کار هست یا خیر