مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر به مادر

سلام پدرم 10سال پیش به رحمت خدارفته دوتا برادریم من برادر بزرگترم مادرم هم درقیدحیات میباشد.من درکنارمنزل پدرم منزلی بناکردم.الان به مشکل خوردم ومیخوام بدونم از ارث پدرم مادرم شکایت کنه میتونه همه مال پدرم روبگیره ازمادوتا برادر؟یابرادرم حق دخالت داره من میتونم اونجا زندگی کنم یانه؟باتشکرازشما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام ارث ربطی به این مسایل ندارد و شما فرزند اون خانواده هستین و ارث میبرین و درصورتیکه که خانه برای پدر و مادر باشد باید اجرت المثل بپردازین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
زوجه میتواند درخواست مطالبه مهریه خود را ‌ نماید و تمام اموال زوج را
توقیف نماید
و 1/8 هم از ماترک زوج ارث خواهد برد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر میتواند مهریه خود را مطالبه کند تا از ماترک برداشت شود همچنین زوجه از یک هشتم ارث خواهد برد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مهریه از ماترک قابل‌ وصول است
زوجه با وجود فرزند برای زوج از یک هشتم اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول ارث می برد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ارث پدر به نسبت سهم تقسیم میشود اگر بیش از سهمتات باشد میتوانند اقدام کنند و اگر قابل تقسیم نباشد میتوانند دستور فروش بگیرند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مالک عیانی هستید که خودت ساختی و از الباقی سهم الارث داری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می‌توانند مهریه خود را بگیرند و مقدار ارثی که به ایشان تعلق دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نسبت به سهم خود از این منزل سهم خواهید برد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به نسبت سهم الارث به ایشان میرسد. نه تمام ماترک