مشاوره حقوقی رایگان - ادعای نداشتن رابطه جنسی با زوجه

سلام بنده 2 سال که عقد کردم و بعد به مشکل خوردیم و الان فقط مهریه به اجرا گذاشتم توی پرونده مهریه همسرم به دروغ گفته که من هیچ نزدیکی با زنم نداشتم .که مثلا مهریه من نصف بشه خب منم الان که باکره نیستم
من میتونم از دستش شکایت کنم؟
قبل از عقد هم نامه از ماما نگرفتم
اگر تونستم شکایت کنم و حکم بگیریم مدرکی برای طلاقم میشع ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای وی را دادگاه نمی پذیرد و حکم به پرداخت مل مهریه صادر می شود.
در زمان طلاق بکارت معاینه می شود
اگر زوجه در زمان طلاق مدعی بکارت باشد به پزشکی قانونی ارجاع میشه و بکارت معاینه می شود
و اگر اعلام کند رابطه داشته در زمان طلاق آزمایش بارداری اخذ می شود.
اگر مرد ادعا کند با زن رابطه نداشته دادگاه این ادعا را نمی پذیرد و فرض بر این است که بکارت در زمان زوجیت از بین رفته است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورتی که ازمایش عدم بکارت شما ثابت شود ادعای ایشان رد میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حکم به پرداخت تمام مهریه صادر خواهد شد و ادعای زوج پذیرفته نخواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعای زوج مبنی بر عدم نزدیکی پذیرفته نیست و بایستی کل مهریه را پرداخت کند مگر اینکه از عهده اثبات این ادعا بربیاید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دلیلی برای شکایت وجود ندارد برای طلاق می‌بایست وکالت در طلاق داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات این موضوع از طریق پزشک متخصص میتوانید اقدام کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به اقدامینیست ایشان ادعا کردند و ایشان باید اثبات کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نیاز باشد از طریق مراجع قضایی به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما نیاز به اثبات ندارید. مهریه شما کامل است.