مشاوره حقوقی رایگان - ادعای نداشتن رابطه جنسی با زوجه

خانوم من 7 ماهه قهر کرده و رفته دادگاه الزام به تمکین دوماه دیگر ایشون از الان دارد پیش فامیل ها مطرح میکنه که من باهاش موقعی که زندگی کردم در سه ماه آخر رابطه جنسی برقرار نکردم...ایا این رو میتونه اثبات کند یا اینکه دادگاه آزمایشی چیزی برای من مینویسد یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن دادگاه زوجه را به پزشکی قانونی معرفی کند
اما در عمل تاثیر خاصی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آزمایش در این خصوص وجود ندارد مگر اینکه ادعای ایشان به عقیم بودن شما یا عدم نعوظ باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
با توجه به توضیحات شما ، تاثیری در موضوع ندارد