مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه معوقه

باسلام شورای حل اختلاف بابت نفقه معوقه خانمم واعتراض بنده به مبلغ کارشناسی دادنامه ای بدین مضمون صادرکرده وپرونده هم مختومه شده است.

قرار عدم صلاحیت
باتوجه به اینکه خواهان درخواست مطالبه نفقه معوقه با جلب نظرکارشناس نموده ومبلغ کارشناسی شده 28/450/000تومان تعیین گردیده وطبق بند الف تا ج ماده 9شورا ها بالاتر از نصاب مالی است ازصلاحیت شورا خارج است لذا باتوجه به ماده 26و27قانون مدنی قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادگاه های عمومی حقوقی(مجتمع قضایی خانواده)تهران صادر و اعلام میشود قرارصادره قطعی است.

خواهش میکنم یه جواب کامل بهم بدید الان معنی این متن دادنامه چیه چیکار میشه کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صلاحیت شورای تا بیست میلیون تومان است و با توجه به اینکه کارشناس میزان نفقه را 28 میلیون تعیین کرده موضوع به دادگاه ارسال می شود و دادگاه خانواده صلاحیت رسیدگی به این پرونده را دارد.
شما از طریق شورا پیگیری کنید تا پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال می شود
اگر حضورا پیگیری نکنید ممکن است با تاخیر ارسال بشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرار عدم صلاحیت توسط شورا صادر شده است و توسط شورا پرونده به دادگاه خانواده ارسال خواهد شد و در دادگاه به موضوع رسیدگی و رای ماهوی صادر خواهد شد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما در صلاحیت رسیدگی دادگاه خانواده است بنابراین از طریق شورا درخواست دهید تا به دادگاه ارجاع شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پرونده را خودشان می فرستند دادگاه خانواده و دادگاه خانواده وقت رسیدگی تعیین می کند و ابلاغ می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شورا رسیدگی نمی‌نماید پرونده به دادگاه خانواده ارجاع داده می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار عدم صلاحیت صادر شده است و پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه خانواده برای رسیدگی و صدور حکم ارجاع داده میشود و فعلا هیچ اقدامی از سوی شما لازم نیست.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرونده ارجاع میشه دادگاه و حکم صادرمیشه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال و برای شما پیامک وقت رسیدگی می آید