مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی مجدد پرونده در دیوان عدالت اداری

سلام
من در سال 1400 رای قطعی اداره کار گرفتم و حکم در دادگستری در مرحله ی اجرا هست . کارفرما با شکایت کیفری قصد داشت مانع اجرا بشه که هم در بدوی و هم در تجدیدنظر برائت گرفتم
حال به تازگی فهمیدم در دیوان به رای اداره کار اعتراض شده و دیوان به استناد پرونده کیفری و به جهت ضرورت اخذ نتیجه ی قطعی پرونده کیفری حکم به نقض پرونده و رسیدگی مجدد داده و حکم هم قطعی هست
آیا دیوان می‌تونه به استناد پرونده کیفری که نتیجه به نفع من بوده پرونده من رو نقض کنه؟
و اینکه من چطور میتونم رای دیوان رو برگردونم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چطور امکان دارد دوراز تصورات قانونیست

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله دیوان می‌تواند در مواردی که اثبات موضوعی در صلاحیت مرجع دیگر باشد قرار احاطه صادر کند ولی نفع یکماه فرصت دارد