مشاوره حقوقی رایگان - با کد ملی و تاریخ تولد و شماره تلفن چه سواستفاده های میشه

سلام من دنبال آگهی استخدام میگشتم ح یه جایی زده بود ادمین بخش سفارشات من پیام گذاشتم گفت بیا تلگرام بعد آدرس یه سایت صرافی ... روداد برم احرازهویت کنم ایمیل و شماره تلفن وکدمای تاریخ تولدروواردکرد شماره حساب وشبا میخواست ایناروواردنکردم ترسیدم ایمیل روکلی ازگوشیم حذف کردم خیلی میترسم دانش آموزکنکوری هستم با کدملی و تاریخ تولد چه سواستفاده ای میشه سایت معتبر هست ؟؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

باید خیلی مراقب اطلاعات شخصی تان باشید با کدملی و سایر اطلاعات میتوانند به نام شما ارز دیجیتال خریداری کنند یا حتی با کپی مدارکتان حساب بانکی ایجاد کنند یا کلاهبرداری کنند و شما به دردسر بیفتید