مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

سلام من خانم سرپرست خانواده هستم .خانه ساختم بدون مجوز دردوطبقه همسایه ها طرف مجاور و بغل دستی شکایت کردن شهرداری اخطار داده ماده صد وتخریب ..حالا باید چکارکنم ؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر تصمیم کمیسیون تخریب بوده باید تخریب کنید اما میتونین به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید شاااید بتوانید به جای تخریب حکم به پرداخت خسارت بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تبدیل رای تخریب به جریمه زمانی مورد توجه قرارمگیردکه شخصی برخلاف جوازاولیه ساخت اقدام به اضافه بنایاتخلفات دیگردرساختمان خودکرده باشد،باتوجه به شرایط شمابه رای صادره اعتراض نماییدشایدتبدیل به جریمه گردد