مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

من در آزمون استخدام آموزش و پرورش شرکت کردم پس از کسب نمره قبولی آزمون کتبی به مصاحبه دعوت شدم پس از انجام کلیه مراحل گزینش
و پس از اعلام نتایج استخدامی بنده مردود نهایی اعلام شدم با توجه به رضایتی که از مراحل مصاحبه و گزینش خود داشتم به هسته گزینش آموزش و پرورش مراجعه نمودم و آنجا متوجه گردیدم که نمره مکتسبه عمومی (گزینش ) من با نمره ثبت شده در کارنامه مغایرت دارد و در صورتی که این مغایرت برطرف می شد و نمره واقعی بنده ثبت می گردید من جزء قبول شدگان آزمون بودم لطفا" راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دردیوان طرح دعوی کنید.