مشاوره حقوقی رایگان - آیا محاسبه مبلغ دیه سرنشین با دیه شخص مقصر تفاوت داره یا نه

1)اگه تفاوتی نداره میخاستم بدونم مبلغ دیه دامیه ک 2درصد و حارصه ک 1درصد هست 2یا 1 درصد از دیه عضوی ک حادثه دیده هست یا 2 یا 1 درصد از مبلغ کل دیه رو شامل میشه؟
مثلا: اگه دامیه صورت نوشته باشه 2 درصد از دیه صورته یا 2 درصد از دیه کامل
2)تو نامه پزشکی قانونی سیاه شدگی خلف ران راست پا خورده ک هیچ مبلغ تعیین شده ای راجبش نتونستم پیدا کنم

ممنونم میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دو درصد از دیه صورت بر فرض مورد نظر است

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به طور معمول وقتی درصد ذکر می گردد دیه کامل مد نظر است مگر آن که در متن ترتیبات دیگری در نظر گرفته شده باشد.