مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام و خسته نباشید خدمت شما چند وقت پیش یه درگیری پیش اومد در محل کار فرد مقابل ، موضوع درگیری سر پول بوده با توجه به مدرک نداشتن پول داده شده فرد مقابل گفته قصد برگردوندن پول رو نداشته و قصد طرفم اصلا درگیری نبوده ولی با توجه به بی احترامی ها و ناسا گویی های طرف مقابل درگیری رخ میده در این درگیری هر دو مجروح میشن فرد مقابل شکست انگشت کوچک دست و زخمی بسیار جزئی از ناحیه بینی و فرد اصلی دچار کبودی از ناحیه سر کبودی ران پا و زخم جزئی بینی میشن شکایت رو فرد مقابل انجام میده الان اون کسی که انگشت کوچکش شکسته زن بوده و در درگیری کتک های زیادی رد بدل میشه با توجه به اینکه درگیری در محل کار طرف مقابل بوده فرد اصلی محکوم میشه یا فقط باید دیه پرداخت کنه ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به عناوین اتهامی شاکی و دفاعیات ورای قطعی دادگاه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر دوطرف می‌توانند از طرف مقابل اقدام به شکایت ضرب و جرح و توهین و فحاشی داشته باشند ، محکومیت بسته به وجود دلایل و دفاعیات دارد