مشاوره حقوقی رایگان - اقساط اعسار و کسر یک چهارم حقوق

سلام وقت بخیر.
بعد از دادگاه اعسار و مشخص شدن مبلغ اقساط مهریه، مبالغی که از حقوق کم میشه مثل یک چهارم حقوق و یا اموال دیگه جزء پرداخت اقساط حساب میشه؟
یعنی اون کسورات به منزله پرداخت اقساط هستش و حساب میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که اعسار شما پذیرفته میشود از سوی واحد اجرای احکام در صورتی که فرزند داشته باشید یک چهارم و در صورت عدم داشتن فرزند یک سوم از حقوق شما کسر خواهد شد که در زمره پرداخت اقساط شما به حساب خواهد آمد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حساب ها آزاد و فقط اقساط پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر مازاد ان هم میتواند دریافت کند. منوط بر اینکه شرایط مساعد زوج از نطر مالی به اثبات برسد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مبلغی که دادگاه برای پرداخت اقساط تعیین شده و قطعی شده است را می بایست پرداخت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و درخواست رفع مسدودی از حساب خود را نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر اموالی به نام داشته باشید از محل فروش آن ها و در نهایت از حقوق شما کسر خواهد شذ

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با پرداخت اقساط موجبی برای توقیف حساب و کسر از حقوق نیست مگر به روش دیگری مقرر شده باشد....

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، جمع خاص پرداختی ، یک چهارم کسر خواهد شد.