مشاوره حقوقی رایگان - مهریه اقدام کردم

بنده مهریه ام اجرا گذاشته ام چون شوهرم خرجی نمیده و خونه مشترک راه نمیده و مهریه ام عندالاستطاعه و زوج شرط نموده اگر زوج مقام مطالبه مهریه برآمد حق توقیف اموال ندارد و یک چهارم حقوقم تعلق بگیرد و بنده ابطال شرط دادم و دادخواست مهریه از ابطال شرط زودتر رسیدگی شد و بنده توقیف اموال کردم و شرط نامشروع و خلاف قواعد امره و ماده 959ق م هست بنده میتوانم مهریه ام را اموال دارند نقد بگیرم و از طرفی هم زوج دادخواست طلاق داده و بنده بخاطر اینکه اموالش از دستم نپره اقدام به دادخواست مهریه نمودم و الان حکم به نفع زوج بیاد و یک چهارم بشه و بنده نتونم یکجا بگیرم میتونم اجرا نرم و بگذارم تو طلاق زوج بگم تکلیف مهریه رو مشخص کنند موندم چیکار کنم شما را بخدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نیازی نیست مهریه اقدام کنید با طلاق زوج باید مهریه شما و تمام
حق و حقوق شمار را کامل بپردازد بعد طلاق

پرسشگر :

الآن مهریه جلسه رسیدکی تموم شده چیکار کنم میتونم انصراف بدم یا دیگه رفته جلسه ابطال شرط اقدام کنم چیکار کنم تو رو خدا

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام اموال ایشان را جهت توقیف به اجرای احکام معرفی نماید و آن کسر یک چهارم حقوق مربوط به زمانی است که اموالی شناسایی نشود و یا غیر از یک مسکن متناسب با شان خود چیزی نداشته باشد

یک وکیل

توضيحات مفهوم نيست

عادل بابایی

عادل بابایی :

شرط عندالاستطاعه از مصادیق شروط نامشروع نیست

پرسشگر :

یعنی نامشروع نیست که حق توقیف اموال ندارم پس نامشروع بودن خلاف قواعد امری و ماده 10 .م و 959 ق م که هیچ کس نمی تواند از خود تمام یا قسمتی از حقوق مدنی را سلب نماید

پرسشگر :

پس نامشروع بودن برای چی هست ماده 232 ق م

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام حق توقیف مال دارید می تونید تامین خواسته هم بدید ولی اگر زوج مال اضافه بر مهریه نداشته باشد با توجه به عندلا استتاعه بودن مهریه حکم جلب صادر نخواهد شد