مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوجه به دلیل عسر و حرج

با سلام. زوجه دادخواست طلاق داده بدین شرح: بنده در عسر و حرج میباشم. شوهرم توانایی کنترل اعصابشو نداره. بارها خود زنی کرده. مشکل اعصاب و روان داره به گونه ای که حتی گواهینامه برای نامبرده صادر نمیشود.
حال بنده زوج با توجه به دادخواست
اولا جای هیچ خود زنی روی بدنم نیست و نکردم. دوما رای الزام به تمکین قطعی زوجه هم بدوی هم تجدید نظر رو گرفتم. سوما گواهینامه رانندگی دارم و برام صادر میشه. چهارماه هیچ گونه سابقه بستری و مصرف دارو و بیماری اعصاب اصلا ندارم. فقط و فقط تنها نکته این هست که جای شش مورد تتو روی بدن بنده هست همین. و بمدت 11ماه هست ازدواج کردیم که کلا سه ماه زندگی مشترک داشتیم.
آیا با این اوصاف نتیجه ای میگیره زوجه؟؟ بهترین راهکار و نظر شما برای آماده بودن در روز جلسه چیست تا دادخواستشو رد کنم؟؟؟با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام در این موارد به پزشکی قانونی ارجاع میشود

یک وکیل :

سلام علیکم بهتر است برای بهتر شدن زندگی به یک مشاور خوب خانواده مراجعه کنید نگذارید زندگی تان که برای ایجادش خیلی تلاش کردید از بین برود و ان شالله خدا کمکتان خواهد کرد